Un infractor căutat în Basarabia, prins în România

Un bărbat de 40 de ani, din Republica Moldova, a fost prins de poliţiştii de frontieră români, după ce a trecut fraudulos graniţa. 

Bărbatul fugea de autorităţile din Republica Moldova, fiind cercetat pentru omor. Moldoveanul a fost prins de poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Româneşti, judeţul Botoşani, în data de 27 mai, în jurul orei 15:40. Acesta a fost descoperit pe direcţia localităţii de frontieră Ştefăneşti, bărbatul având hainele ude şi pline de noroi.
 

În urma verificărilor, oamenii legii au stabilit că a trecut ilegal frontiera de stat cu scopul de a se sustrage acţiunii penale deschise pe numele său, pentru comiterea infracţiunii de omor pe teritoriul Republicii Moldova.

 

Bărbatul s-a mai ales cu un dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de intrare în ţară prin trecerea ilegală a frontierei de stat. Conform acordurilor încheiate între România şi Republica Moldova, la finalizarea cercetărilor bărbatul a fost predat autorităţilor de graniţă ale statului vecin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here