Zeci de echipaje ale Poliţiei Rutiere monitorizează la sânge traficul pentru prevenirea accidentelor [VIDEO]

Serviciul Rutier Iaşi a demarat o amplă acţiune de monitorizare a traficului pentru prevenirea accidentelor rutiere.

Zeci de filtre sunt amplasate zilnic, până pe data de 9 iunie în punctele fierbinţi ale municipiului. Echipajele poliţiei patrulează şi pe principalele şosele din judeţ, mai ales în punctele unde şoferii apasă la maximum pedala de acceleraţie.

 

Razii de proporţii ale Poliţiei Rutiere, atât în municipiul Iaşi, cât şi în judeţ pentru prevenirea producerii accidentelor rutiere. La aceste acţiuni a fost convocat întregul efectiv al Serviciului

Rutier astefel încât traficul va fi monitorizat cu stricteţe până pe 9 iunie. În municipiul Iaşi sunt amplasate aparate radar împotriva vitezomanilor care uită să mai ridice piciorul de pe acceleraţie.

 

Poliţiştii urmăresc şi conduita în trafic a şoferilor, verificând dacă aceştia poartă centura de siguranţă sau dacă vorbesc la mobil fără dispozitiv „mâini libere”.

 

De două zile de când a demarat acţiunea Poliţiei Rutiere au fost date sute de amenzi şi s-au suspendat zeci de permise de conducere.

 

Acţiunea Serviciului Rutier Iaşi vine ca urmare a creşterii alarmante a numărului de accidente rutiere şi a numărului de victime rezultate din urmă acestora.

 

Filtrele Poliţiei sunt amplasate atât în municipiul Iaşi, cât şi în celelalte oraşe din judeţ, dar şi pe principalele drumuri naţionale şi judeţene.

 

{flvremote}http://www.iasitvlife.ro/data/_stiri_video/2013/05_mai/29/razie in trafic_D.flv
{/flvremote}

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here