UPDATE: evadatul din Botosani a fost prins. Afla detaliile urmaririi

Update: Detinutul evadat in aceasta dimineata a fost prins la ora 14:05 de angajatii Penitenciarului Botosani, si nu de catre politisti.”Acesta a fost identificat în localitatea Truşeşti, la o distanţă de aproximativ 500 de metri de gară. În acest moment se dispun măsurile specifice de aducere a persoanei condamnate la unitatea penitenciară”, a declarat Ana Maria Anghel, purtatorul de cuvant al Penitenciarului Botosani.

Un deţinut condamnat pentru furt a evadat, miercuri, din Penitenciarul Botoşani, poliţiştii organizând mai multe filtre în oraş pentru prinderea acestuia.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Penitenciarului Botoşani, Ana Maria Anghel, deţinutul ispăşea o pedeapsă de un an şi zece luni pentru furt calificat şi se afla în penitenciar din vara anului trecut, în regim de detenţie semi-deschis, transmite Mediafax. Conform sursei citate, miercuri, deţinutul, în vârstă de 28 de ani, din localitatea ieşeană Costeşti, lucra la gospodăria agrozootehnică a penitenciarului, iar la un moment dat a plecat să ia insecticid, iar ulterior angajaţii penitenciarului au constatat dispariţia acestuia. Pentru prinderea acestuia, poliţiştii au organizat mai multe filtre în Botoşani, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Botoşani, Daniela Gheorghiescu.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here