UPDATE! ALARMĂ FALSĂ. Poliţişti ieşeni puşi pe drumuri degeaba. O adolescentă de16 ani a alertat autorităţile pentru un viol închipuit

UPDATE:

„În data de  7 iunie 2013, ora 15:48, am fost sesizaţi prin Sistemul Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă (SNUAU) – 112 cu privire la faptul că, în zona Mircea cel Bătrân din municipiul Iaşi, a avut loc o agresiune sexuală asupra unei minore de 16 ani. Poliţiştii s-au deplasat cu operativitate la faţa locului, ocazie cu care au demarat cercetările.

Din reclamaţia persoanei, rezultă faptul că, în jurul orei 14:00, a fost acostată pe stradă de o persoană necunoscută şi, prin ameninţări, a obligat-o să întreţină relaţii sexuale într-o scară de bloc. Din primele verificări, nu s-au constatat urme de violenţă corporală”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliţiei Judeţean (IPJ) Iaşi.

 

În timpul audierilor, fata a recunoscut că totul a fost o alarmă falsă. Ea a spus poliţiştilor că spera ca prin gestul ei să-şi convingă prietenul s-o ia de soţie. Acesta i-a declarat că o va cere de la părinţii adolescentei doar dacă tânăra era „neprihănită”.

 

 

Poliţiştii ieşeni sunt în alertă maximă. O adolescentă de numai 16 ani, din Iaşi, a fost violată în scara unui bloc din cartierul Mircea cel Bătrân.

 

Evenimentul s-a petrecut în urmă cu circa o oră. Victima tocmai ieşise  de la cursuri şi, în timp ce se îndrepta spre casă, un individ îmbrăcat complet în negru i-a sărit în faţă, ameninţând-o cu un cuţit la gât. Agresorul a obligat-o, apoi, pe adolescentă să intre cu forţa în scara unui bloc de pe strada Cerna, unde a şi violat-o.

 

Fata spune că individul era masiv, însă nu a apucat să-l vadă foarte bine. Aflată încă în stare de şoc, tânăra a fost transportată de urgenţă la Maternitatea “Cuza Vodă” pentru primele analize, apoi la Spitalul de copii “Sf. Maria”.

 

Deocamdată sunt căutaţi martori la eveniment.

 

Adolescenta împlinise 16 ani în urmă cu doar două zile, în acest week-end având programată petrecerea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here