Infern rutier la primele ore ale dimineţii. Punctele fierbinţi sunt Podu Ros, Târgu Cucului şi Cuza Voda [VIDEO]

Aglomeraţie, claxoane, nervi întinşi la maximum la primele ore ale dimineţii în punctele fierbinţi ale Iaşului. Podul Ros, Târgu Cucului sau Cuza Voda reprezintă coşmarul matinal al oricărui şofer.

Toate încercările municipalităţii de a descongestiona aceste intersecţii au dat greş una după alta.

Şantierele deschise rând pe rând pe principalele artere nu au făcut decât să sufoce marile intersecţii şi este nevoie de foarte mult calm pentru a trece de nodurile rutiere.

 

Infern cotidian pentru şoferii din Iaşi. Intervalul orar cuprins între ora 8.00 şi 9.00 reprezintă piatra de încercare pentru conducătorii auto din oraş. Punctele fierbinţi ale oraşului sunt intersecţiile din Podul Ros, Târgu Cucului şi, mai nou strada Cuza Voda de când a fost închis circulaţiei auto bulevardul Stafan cel Mare.

 

Majoritatea şoferilor considera că intervenţia Poliţiei Rutiere pentru descongestionarea traficului din Podul Ros este inutilă.

 

Ora 8.00 este una fatidică pentru toate marile intersecţii ale municipiului. Până la ora 9.00, oraşul este blocat, circulaţia desfăşurându-se bară la bară.

 

O parte dintre conducătorii auto au apreciat modul la care sunt dirijate intersecţie de ofiţerii Poliţiei Rutiere. Ei au apreciat că mult mai greu se circulă fără ajutorul lor.

 

Pe Cuza Vodă, coşmarul şoferilor nu depinde de oră. din momentul închiderii circulaţiei rutiere pe bulevardul Ştefan cel Mare, aglomeraţia este perpetua. Indiferent de oră se circulă bară la bară, mijloacele de transport în comun strecurându-se cu greu printre celelalte autoturisme.

 

Aglomeraţia este încă suportabilă. După deschiderea şantierului dintre Podul Ros şi CUG, infernul va fi complet. Şoferii prefera să nu se gândească încă la vremurile ce vor veni.

 

{flvremote}http://www.iasitvlife.ro/data/_stiri_video/2013/06_iunie/07/trafic_de_cosmar_A.flv
{/flvremote}

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here