Rectorul UMF, la raport: Raportul rectorului UMF, Vasile Astarastoae cuprinde 650 de pagini

Salarii mari, proiecte de milioane de euro, studenti din 70 de tari si investitii in sanatate. Sunt doar cateva din reusitele Universitatii de Medicina si Farmacie din ultimul an. Raportul rectorului UMF cuprinde 650 de pagini si descrie, in detaliu, procesul educational si managerial. Universitatea de Medicina este printre putinele care a terminat ultimul an pe plus.

Rectorul Universitatii de Medicina si Farmacie a prezentat evolutia institutiei din ultimul an.Raportul anual cuprinde toata activitatea didactica, educationala dar si de cercetare din cadrul universitatii iesene.

De departe este una din institutiile de stat care a excelat in ultimii ani. La inceputul acestui an erau inscrisi circa 8.500 de studenti, din care peste 2.000 provin din 70 de tari straine. Nici la capitolul financiar nu s-au observat probleme. Conducerea universitatii mizeaza pe doua secrete ale reusitei.

Salarii de bugetari la UMF Iasi

Asistent univ- 2.774 lei brut / luna

Sef Lucrari- 3. 762 lei brut / luna

Conferentiar- 5.438 lei brut / luna

Profesor 9.713 lei brut / luna

Pana in anul 2020 Universitatea de Medicina trebuie sa indeplineasca planul de investitii si proiecte in valoare de 67 de milioane de euro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here