Un pedofil periculos a fost încătuşat marţi dimineaţa de procurorii ieşeni [VIDEO UPDATE]

Pedofilul din Uricani îşi ademenea victimele pe stadionul din localitate cu dulciuri şi bani.

 

Teroare printre copilaşii din Uricani. Un pedofil periculos a fost încătuşat marţi dimineaţa de procurorii ieşeni. Bărbatul, în vârstă de 54 de ani a violat 7 persoane, dintre care 3 minori, un băieţel de 12 ani şi două fetiţe de 12 şi 15 ani. Om cu stare în Uricani, Gheorghe Tudose era cunoscut şi pentru faptul că se dezbraca în public şi, excitat, îşi expunea părţile intime în fata copiilor. Procurorii l-au prezentat pe violator magistraţilor de la Tribunal cu propunerea de arestare preventivă.

 

Caz cutremurător în coasta Iaşului, la Uricani. Un băieţel de 12 ani şi două fetiţe de 12 şi 15 ani au fost ademeniţi la stadionul din comună şi violaţi de un bărbat cu stare din localitate, cu familie şi copii acasă. Gheorghe Tudose îşi ademenea victimele, promiţându-le dulciuri, şosete sau mingi de fotbal, în schimbul favorurilor sexuale.

 

 

Angajat de primăria Miroslava paznic la stadion, violatorul îşi ademenea victimele pe terenul de sport.

 

Gheorghe este cunoscut în Uricani ca un om cu stare, are vilă cu etaj, grădină, o soţie exemplară şi un băiat la şcoală. Este aprig la băutură şi violent, fiind condamnat pentru tentativa de omor. Sătenii spun că a revenit cu un comportament deviant, după ce şi-a ispăşit pedeapsa la puşcărie.

 

Bărbatul acuzat de pedofilie este cunoscut cu comportament deviant. El se dezbraca în pielea goală şi ieşea în stradă, excitandu-se la vederea copiilor.

 

Gheorghe Tudose este recidivist şi acum este acuzat de corupţie de minori şi perversiuni sexuale cu minori.

 

După audierile de marţi, pedofilul din Uricani va fi prezentat magistraţilor Tribunalului Iaşi cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile.

 

{flvremote}http://www.iasitvlife.ro/data/_stiri_video/2013/06_iunie/11/pedofil incatusat_D.flv
{/flvremote}

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here