Noapte albă pentru Gigi Becali, din cauza Avicola Iaşi

Patronul Stelei este cercetat în dosarul Avicola Iaşi, fiind suspectat de înşelăciune şi abuz în serviciu

George Becali a fost oprit de poliţişti, duminică noaptea, pe Aeroportul Internaţional „Henri Coandă”, de unde dorea să plece spre Israel, anunţă Mediafax. El va fi dus la audieri la Parchetul ICCJ, fiind cercetat pentru înşelăciune şi abuz în serviciu într-un dosar privind Avicola Iaşi.

Surse judiciare, preciyeayă agenţia citată, au susţinut că poliţiştii au pus în executare mandatul de aducere emis de procurori pe numele lui George Becali, acesta fiind dus la Parchetului instanţei supreme pentru a i se aduce la cunoştinţă că are interdicţie de a părăsi ţara. Becali a plecat de la Parchetul ICCJ în jurul orei 00.30, el urmând să fie chemat pentru alte proceduri.

Patronul Stelei arăta, în declaraţia de avere semnată pe 18 decembrie 2012, că deţine 85,7% din acţiunile de la SC Avicola Iaşi SA, în valoare de 25.064.765 de lei. Gigi Becali a vrut să plece din ţară spre Israel ieri seară, cu un avion privat. Gestul patronului Stelei vine în contextul în care, astăzi, se aşteaptă decizia definitivă în „Dosarul terenurilor“. România nu are acord de extrădare cu Israel.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here