„USL nu se rupe!”, a anunţat Liviu Dragnea, preşedintele executiv al PSD

Preşedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, duminică seara, pentru gândul.info, că USL nu se va rupe dacă PNL nu îl va sancţiona pe senatorul Sorin Roşca Stănescu, deoarece nu este de dorit “o criză politică”, iar PNL şi PSD nu îşi pot permite să rupă USL pentru Sorin Roşca Stănescu.

Roşca Stănescu nu este mai important decât România, deci nu se rupe USL. Repet, noi nu am făcut USL pentru Stănescu, iar Roşca Stănescu nu este mai important decât România, deci USL nu se rupe, este foarte simplu”, a anunţat Liviu Dragnea, adăugând: „noi avem câteva proiecte de ţară foarte mari: Constituţia, regionalizarea, descentralizarea. Până acum s-a reuşit o stabilizare macroeconomică, care a dat rezultate foarte bune, dar care nu se simt în buzunarele tuturor românilor. NU putem să punem România din nou într-o situaţie delicată. Pentru cine, pentru cine?”.

Problema ruperii alianţei aflată la guvernare s-a pus după ce senatorul liberal Sorin Roşca-Stănescu a lansat o serie de atacuri dure la adresa liderilor PSD, în special la premierul Victor Ponta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here