Mercedes A-Class confiscat pentru contrabandă

Vameșii și polițiștii de frontieră de la Siret şi Stînca Costeşti au confiscat luni 6.060 pachete de țigări de contrabandă și două mijloace de transport. Cantitatea echivalează cu ”capturile” făcute de vameșii de la Siret într-o lună întreagă.

La Siret, organele de control au depistat trei cazuri de încercare de introducere în țară a țigărilor de contrabandă, fiind confiscate 5.660 de pachete. Dintre acestea, 2.000 de pachete marca VICEROY şi 1.500 de pachete marca JING LING au fost descoperite într-un locaş special amenajat în podeaua unui microbuz Citroen înmatriculat în Ucraina. Alte 2.100 pachete de ţigări MONTE CARLO erau ascunse în  roata de rezervă şi într-un locaş special amenajat în podeaua unui autoturism Mercedes A Class, înmatriculat în Belgia. Cel de-al treilea caz a vizat șoferul unui Mercedes 300, înmatriculat în România, care a ascuns 60 de pachete de țigări în bancheta mașinii.

Şoferii au fost amendați cu suma totală de 25.000 lei, iar microbuzul și autoturismul Mercedes A-Class au fost confiscate.

Tot luni, dar la Stânca-Costești, au fost găsite 400 de pachete de țigări în sistemul de ventilație al unui autocar. Șoferul a plătit pe loc amenda de 6.000 de lei.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here