Free Gigi! Mai bine de jumătate dintre bucureşteni îl vor graţiat pe Gigi Becali

Cei mai mulţi dintre bucureşteni vor ca Gigi Becali să fie eliberat din închisoare, arată un sondaj de opinie, realizat recent, în Capitală.  Din datele prezentate public reiese că 54% dintre cetăţeni sunt de acord cu eliberarea lui.

54% dintre locuitorii Capitalei vor eliberarea lui Gigi Becali, arată un sondaj Avangarde, citat de gandul.info. Potrivit cercetării, majoritatea celor care vor eliberarea lui Becali spun că principalul argument ar fi faptul că a trecut mult timp de la săvârşirea faptei. În ceea ce îi priveşte pe cei care au dat un răspuns negativ, procesul acestora este de doar 25%.

 

La întrebarea care este principalul argument pentru eliberarea milionarului din Pipera, 55% dintre respondenţi au indicat faptul că a trecut mult timp de la săvârşirea faptei, 13%  că a făcut acte de caritate, 12% că e nevinovat şi 1% că este simpatic.

De asemenea, 45% din populaţia Bucureştiului consideră că sentinţa a venit la ordin politic, în timp ce 30% spun că nu a fost vorba despre o condamnare politică.

 

Sondajul a fost realizat în perioada 21-23 mai de Grupul de studii socio-comportamentale Avangarde. Eşantionul este reprezentatitv pentru populaţia neinstituţionalizată din Bucureşti, cu o eroare maximă tolerată de plus minus 3,7%.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here