Maşini agricole de ultimă generaţie pentru ieşeni

Eveniment de marcă la Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară „Ion Ionescu de la Brad”, din Iaşi. Expoziţie cu ultimele tehnologii din agricultură.

Agricultorii din toată regiunea Moldovei au posibilitatea să vadă, astăzi, la Universitatea Agronomică, cele mai moderne utilaje cu ajutorul cărora se poate practica o agricultură performantă. Instituţia ieşeană găzduieşte, de la ora 11.00, o expoziţie de maşini agricole de ultimă generaţie la nivel mondial, de la producători de renume. Evenimentul, desfăşurat sub genericul „Massey Ferguson Super 600“, este organizat de compania General Leasing împreună cu USAMV. Acesta va avea loc pe esplanada aflată în imediata apropiere a Departamentului de Mecanizare.

 

„În cadrul acestui eveniment, se vor prezenta tehnologii de ultimă generaţie. Vor fi prezentate tractoare de top Massey Ferguson, combine Laverda şi utilaje Kvoreland (o maşină de pregătit terenul şi semănat concomitent, un plug cu 7 trupiţe, precum şi o maşină de administrat îngrăşăminte)“, spun organizatorii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here