Fosta sotie a primarului Chirica se casatoreste! Mirele, un discret om de afaceri

Dupa trei ani de singuratate, Ana Maria Fodoreanu, cea de a doua fosta nevasta a primarului Mihai Chirica, impreuna cu care are doi copii, a ales sa-si uneasca destinele alaturi de un alt barbat. Mult-asteptatul eveniment ar fi fost stabilit in primavara acestui an, pe data de 5 mai.  In prezent, fosta sotie a edilului este angajata pe o functie de consilier superior in cadrul Agentiei de Protectie a Mediului Iasi. “Viitorul meu sot e un om obisnuit. Nu e mare afacerist ori politician”, a aratat Ana Maria Fodoreanu 

Ana Maria Fodoreanu, cea de a doua fosta sotie a edilului Mihai Chirica, s-a hotarat ca sa-si puna pirostriile in primavara, alaturi de noul ei iubit, un om de afaceri in domeniul restaurantelor. Balul, masa, dansul, felicitarile plus toate acareturile sunt programate pe data de 5 mai 2018.

La trei ani de zile de cand a divortat oficial de sotul sau, primarul Mihai  Chirica, femeia a decis sa puna definitiv capat singuratatii, fiind pe deplin convinsa ca viata in doi este mult mai frumoasa si palpitanta. Alesul inimii este Geo Ursu, pe care Ana Maria il descrie ca fiind un discret om de afaceri, care a dezvoltat un business in Bucuresti si in afara tarii.

Dupa divortul de Chirica, Ana Maria a revenit la numele de domnisoara, Fodoreanu. Imediat dupa separarea definitiva, relatia din dintre cei doi fosti soti a fost una tensionata insa femeia i-a tinut partea edilului in toate situatiile posibile si imposibile.

Ana Maria: „ Despre viitorul meu sot nu pot sa va spun mare lucru

Contactata telefonic, Ana Fodoreanu a confirmat faptul ca se pregateste intens de marele eveniment din viata sa, dar s-a ferit ca sa ofere detalii suplimentare despre nunta sau despre viitorul sot.

“Intr-adevar ne pregatim de un mare eveniment din viata noastra, dar nu am stabilit o data sigura. Am fost si am intrebat pe la mai multe locatii si restaurante. Totul este in functie de starea mea de sanatate. Am niste probleme pe care sper sa le rezolv pe parcurs. Despre viitorul meu sot nu pot sa va spun mare lucru. Nu este persoana publica. El nu este nici mare afacerist, nici mare politician. Este un om obisnuit ce se ocupa de o afacere privata. Are un restaurant in strainatate si unul in Romania. Nu are nici o legatura de afaceri cu Iasul. Speram ca totul sa fie bine”, a precizat Fodoreanu.

Pe Chirica l-a cunoscut in primarie

Mihai Chirica a cunoscut-o pe Ana Maria inca de pe vremea in care era directorul tehnic al Primariei Iasi. Dupa divort, Ana Maria a ales sa paraseasca definitiv Palatul Roznovanu. O perioada de timp, ea a cochetat cu meseria de designer de moda si prezentator la o televiziune locala. Mai precis, a fost realizatoarea emisiunii “Iasul Monden”, o rubrica de mondenitati de care s-a ocupat la Tele M. In prezent, Fodoreanu activeaza ca si consilier superior in cadrul APM Iasi. Pe facebook, Ana Maria are afisat “la loc de cinste” un citat care, in conditiile actuale, chiar i se potriveste de minune. “Aleg sa traiesc, nu sa supravietuiesc. Aleg sa fiu un om simplu pentru ca omul simplu este o valoare. Aleg sa iubesc faptele, nu cuvintele. Aleg sa merg mereu inainte pentru ca inapoi am fost deja”.

Bianca CRISTEA

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here