Uiti ca afara este rece cu Mada de nota zece!

Minunatia saptamanii se numeste Madalina Dumitrita Cirnu, o ieseanca get-beget. Frumoasa Madalina a urmat cursurile Liceului Teoretic Alexandru Ioan Cuza, apoi ale Facultatii de Economie si Administrarea Afacerilor, unde a fost licentiata cu nota maxima. De pe pagina ei de Facebook mai aflam ca vorbeste si vreo trei limbi. Si frumoasa si desteapta!

Chiar daca a terminat Stiinte Administrative, frumoasa Madalina nu lucreaza in domeniu. Fiind inzestrata cu un corp demn de podium si cu un chip angelic, sexy-economista noastra a decis sa dea mai departe acest dar, al frumusetii. Asa cum spune si pe profilul ei, superputerea Dumitritei consta in faptul ca este make-up artist – „I’m a make-up artist, what’s your superpower?”. Adica daca esti urata, tragi o fuga la eroina Mada si o sa fii mai putin urata, sau chiar frumoasa, si ai sanse sa primesti un shot de la un domnisor excitat, la Fratelli.

Una dintre pasiunile acestei superbe fapturi este cititul, iar cand pune mana pe cate o carte buna se asigura ca fanii ei sa stie. Printre preferatele ei se afla bestseller-urile „Suge-o Ramona”, „Suge-o Andrei” si cartea aceea gri, cu nenea ala cu fetisuri.

Una peste alta, noua ne place Madalina pentru ca poate face din fete urate fete frumoase. Bine, Mada!

Andrei VILICHE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here