EXPLOZIV! Soţul procuroarei Mihaela Tereza Râmbu, cercetat penal

Cutremur la Parchetul de pe lângă Judecătoria Iaşi. Pe numele soţului procuroarei Mihaela Tereza Râmbu a fost întocmit un dosar penal, după ce a fost surprins în trafic, conducând maşina sub influenţa băuturilor alcoolice. 

Ionel Râmbu a fost oprit de un echipaj al Poliţiei Rutiere şi testat alcoolscopic, îmbibaţia alcoolică depăşind 0,8 miligrame de alcool pur în sânge. Poliţiştii au definitivat dosarul de cercetare şi l-au înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi. Numai că, surprinzător, Ionel Râmbu a fost trimis în judecată la Judecătoria Paşcani, dosarul său penal fiind dezbătut acolo, departe de ochii indiscreţi. 

 

„În cauză a fost întocmit dosar penal în care s-au efectuat cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autoturism cu îmbibaţie alcoolică de peste 0,8 miligrame la litru în aerul pur expirat. Cercetările au fost finalizate, dosarul a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi cu propunerile legale”, a declarat subinspector Alexandru Chelaru, purtător de cuvânt al IPJ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here