Liceele din Iaşi şi-au prezentat oferta educaţionala pentru anul şcolar următor

Liceele ieşene îşi ademesc viitorii elevi. Toate unităţile de învăţământ preuniversitar şi-au prezentat oferta educaţionala. Sute de elevi de gimnaziu au analizat posibilităţile de studiu expuse în Sala Paşilor Pierduţi de la Cuza. Domeniile unde se învaţă ceva practic par să rămână în topul preferinţelor elevilor.

Liceele din Iaşi şi-au deschis uşa pentru viitorii elevi. Şcolile teoretice şi tehnice şi-au prezentat ofertă pentru elevii care doresc să înceapă clasa a IX-a. Fiecare unitate de învăţământ a venit în faţa elevilor cu prezentări care mai de care mai atractive.

Sala Paşilor Pierduţi de la Universitatea „Cuza” s-a transformat în salon de cosmetică (min 14.30), laborator de patiserie dar şi laborator de electronică. Liceele au prezentat  care sunt îndeletnicirile dobândite în timpul cursurilor.

Pentru anul şcolar următor în Iaşi sunt disponibile cinci şcoli care au fost reconfigurate pe cerinţele elevilor.

Elevii care au studiat ofertele liceelor spun că este loc pentru fiecare. Unii aleg un domeniu pentru că este de viitor, iar alţii cauta o specializare cât mai uşoară.

Cei care nu au reuşit să ajungă la târg pot să analizele ofertă pe internet sau să ceară informaţii direct la şcoală care le prezintă interes.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here