fbpx
12.4 C
Iași
sâmbătă, mai 15, 2021
Acasă Deschidere Cine a cerut cei 200.000 euro pentru a vinde meciul cu FCSB?

Cine a cerut cei 200.000 euro pentru a vinde meciul cu FCSB?

FCSB, echipa patronată de Gigi Becali, a făcut egal cu FC Botoșani, 2-2, în prima etapă din play-off, și se îndepărtează de titlu. Ar fi al 5-lea an la rând în care echipa roș-albastră nu câștigă campionatul.

  • Într-o intervenție telefonică, Gigi Becali a susținut că putea fi campion în sezonul 2017-2018 dacă plătea 200.000 de euro ca să câștige meciul cu Poli Iași, din play-off.
  • Atunci, FCSB a pierdut cu Poli Iași, 0-1, și a ieșit din calcule pentru câștigarea campionatului, care a fost câștigat de CFR Cluj, la 4 puncte de echipa lui Becali.
    „Hai să îţi spun ceva. Dacă voiam să fiu campion trebuia să fac un singur lucru. Treabuia să dau 200.000 de euro când am jucat cu Iaşiul ca să câştig meciul. Atâta mi s-a propus. Mi s-a zis «Domnule, îmi dai 200.000 şi îţi dăm meciul». S-a întâmplat anul trecut, când jucam la Iaşi. Când nu mai au nevoie, fac aranjamente. Dar acum e play-off-ul, iar noi tragem la titlu.

    Plus că asta nu se poate cu Becali. Nici dacă vrei să-mi dai meciul gratis, nu-l iau. De ce? Pentru că cel ce joacă jocul, așa cum spune Sf. Apostol Pavel, şi nu respectă legea nu primeşte cununa! Eu am nevoie de cunună. Dacă fur, mă duc în iad! Păi, fur sufletele şi munca copiilor ăia? Fiecare aleargă pentru el și pentru familia lui. Eu nu sunt hoţ. Şi nici nu am făcut niciodată aranjamente”, a declarat Gigi Becali la TV Digi Sport .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here