Un mic „antrenament”. SĂBII, BÂTE ȘI MASCAȚI PE PLAJĂ, la Constanța

Mai mulţi luptători ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale de la IPJ Constanţa au fost implicaţi, duminică, într-un scandal izbucnit pe o plajă din Constanţa, după ce aceştia ar fi fost agresaţi de un grup de tineri care ascultau muzică şi consumau alcool, unul dintre agresori ajungând la spital.

 

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Constanţa, duminică, în jurul orei 9.30, mai mulţi luptători ai Serviciului Acţiuni Speciale din cadrul IPJ Constanţa se aflau la un antrenament pe plajă, îmbrăcaţi în haine civile.

 

La un moment dat, aceştia au trecut pe lângă două autoturisme în care se aflau opt persoane care ascultau muzică şi consumau alcool. Ulterior, câţiva tineri i-au abordat pe luptători, devenind agresivi şi ameninţându-i pe poliţişti cu o sabie şi cu un baston telescopic.

 

Luptătorii SAS au ripostat, imobilizând doi dintre agresori, ceilalţi reuşind să fugă.

 

În urma scandalului, unul dintre tineri, care a primit mai multe lovituri la faţă, a ajuns la spital.

 

Conform sursei citate, conflictul ar fi izbucnit din cauza unei fete care s-ar fi uitat „prea mult” după luptătorii care se antrenau.

 

„Până în prezent nu a fost depusă nicio plângere la Poliţie în legătură cu acest caz. În cauză au fost sesizaţi procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, fiind demarate cercetări, iar în funcţie de rezultatul acestora urmează să fie luate măsuri legale în consecinţă”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Constanţa, Bogdan Păduraru.

 

(Sursa: Mediafax)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here