Ucigașul coafezei din Iași a ieșit din comă. El este conștient și poate vorbi, însă nu poate fi interogat

Foto: adevarul.ro

Foto: adevarul.ro

Bărbatul care şi-a ucis soţia într-un coafor din Iaşi, în a doua zi de Crăciun, şi care a încercat apoi să se sinucidă a fost transferat, luni, de la secţia de terapie intensivă a Spitalului „Sf. Spiridon” într-o altă secţie a spitalului, după ce a ieşit din comă, starea sa fiind stabilă.

 

Potrivit medicilor, Vasile Olaru, în vârstă de 41 de ani, a ieşit din comă. „Pacientul este stabil, a fost mutat astăzi de la Terapie intensivă şi necesită în continuare îngrjiri. A început să îşi recapete cunoştinţa în primele zile ale anului, iar acum se poate vorbi cu el. Deşi în stare stabilă, pacientul necesită în continuare îngrjiri. A început să îşi recapete cunoştinţa în primele zile ale anului, iar acum se poate vorbi cu el. Deşi în stare stabilă, pacientul necesită în continuare îngrijiri, nu se poate pune problema externării. Nu putem să estimăm cu exactitate când va putea să fie interogat de către autorităţi, depinde de evoluţia stării sale de sănătate. Oricum, poliţia este prezentă tot timpul în spital, din momentul în care acesta a deschis ochii şi a fost conştient, şi îl păzeşte”, a declarat, pentru Mediafax, coordonatorul UPU-SMURD Iaşi, medicul Diana Cimpoeşu.

În 28 decembrie, bărbatul a intrat în coaforul aflat la parterul Căminului studenţesc T 17 de pe bulevardul Tudor Vladimirescu din Iaşi, unde lucra soţia sa, şi a înjunghiat-o pe aceasta de mai multe ori. Ulterior, el a încercat să se sinucidă, înjunghiindu-se cu acelaşi cuţit.

Coodonatorul SMURD Iaşi, Diana Cimpoeşu, declara că echipajul medical care a ajuns la faţa locului a constatat că femeia avea plăgi multiple la gât şi abdomen şi era în stop cardio-respirator, încercându-se fără succes resuscitarea acesteia.

La rândul său, bărbatul avea plăgi abdominale şi era în şoc hemoragic, fiind dus în stare gravă la Spitalul „Sfântul Spiridon”, unde a suferit şi un stop cardio-respirator, fiind resuscitat şi supus unei intervenţii chirurgicale.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Iaşi, Anca Vîjâiac, conflictul între cei doi soţi a avut loc într-o anexă a coaforului, şi nu în locul în care se aflau clientele şi celelalte angajate ale salonului.

Anca Vîjâiac a declarat că femeia, în vârstă de 38 de ani, depusese o plângere la Poliţie împotriva soţului său, la începutul lunii noiembrie, pentru lovire şi alte violenţe, însă la scurt timp a retras plângerea, după ce s-ar fi împăcat cu acesta.

 

(Sursa: adevarul.ro)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here