TRANSFER REUŞIT. Gigi Becali, Victor Babiuc şi Dumitru Cioflină dorm, din această seară, la Rahova

Gigi Becali, condamnat la trei ani de închisoare în dosarul schimbului de terenuri cu MApN, Victor Babiuc şi Dumitru Cioflină, care au de executat doi ani de închisoare, au fost transferaţi de la Penitenciarul Rahova la Jilava, a declarat astăzi, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al ANP.

 

Purtătorul de cuvânt al Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor (ANP), Monica Pană, a spus că Gigi Becali este din 10 iunie în custodia Penitenciarului Bucureşti Jilava.

 

Potrivit purtătorului de cuvânt al ANP, Gigi Becali a transmis instituţiei două declaraţii, una în care arată că este de acord cu informarea presei despre locul de deţinere în care se află şi alta în care precizează că nu doreşte să se facă publice alte informaţii cu privire la starea de detenţie sau să dea interviuri.

 

Gigi Becali a fost încarcerat la Penitenciarul Rahova din 20 mai, după ce a fost condamnat definitiv de instanţa supremă la trei ani de închisoare cu executare în dosarul schimbului de terenuri cu Ministerul Apărării Naţionale (MApN). Alături de acesta au fost condamnaţi la câte doi ani de închisoare cu executare fostul ministru al Apărării Victor Babiuc şi fostul şef al Statului Major General Dumitru Cioflină.

 

Becali, Babiuc şi Cioflină au stat la Penitenciarul Rahova în aceeaşi cameră de detenţie timp de 21 de zile, perioada de carantină. La finalul perioadei de carantină s-a stabilit transferul celor trei la Penitenciarul Jilava şi regimul în care aceştia vor executa pedepsele primite.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here