TRAGIC. Marinar român, în comă la Miami

Un marinar român se află în comă, într-un spital din Miami, după ce în urmă cu două săptămâni a fost implicat într-un accident de muncă în timp ce se afla pe o navă de croazieră pe Oceanul Atlantic.

 

Potrivit digi24, tânărul marinar român, originar din Năvodari, se afla împreună cu soția sa pe vasul de croazieră Carnival Dream. Acum două săptămâni, nava tocmai plecase din insula St. Marteen, iar marinarul a fost trimis de superiori să repare o conductă de apă la unul dintre motoarele vasului.

 

În timp ce lucra, din conductă a țâșnit abur fierbinte, iar marinarul a fost ars pe față şi pe corp. Pentru că starea sa era critică şi nu putea fi stabilizat, comandantul navei a cerut ajutorul Gărzii de coastă americane, care l-a transportat la cea mai apropiată unitate spitalicească.

 

Românul a ajuns la spitalul din San Juan, însă având în vedere starea gravă în care se afla, medicii de aici au luat decizia de al-l transfera la o unitate medicală din Miami. Accidentul de muncă este investigat de Garda de coastă americană.

Carnival Dream este cea mai mare navă de croazieră a companiei americane Carnival Cruise Lines, cu sediul în Miami, companie fondată în 1972 și unul dintre pionierii conceptului de croaziere de scurtă durată și puțin costisitoare, arată sursa citată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here