Traficanţi de arme bulgăreşti prinşi la Paşcani

Pradă bogată pentru poliţiştii păşcăneni. Traficanţi de arme neletale, aduse tocmai din Bulgaria, au fost depistaţi într-un raid pe care forţele de ordine l-au avut ieri, în zona comunei Sireţel şi a municipiului Paşcani

 

“Luni, 3 iunie, poliţişti din cadrul Serviciului AESP, Poliţiei Municipiului Paşcani şi Secţiei 6 Poliţie Rurală Paşcani au organizat o acţiune pe raza municipiului Paşcani şi a comunei Sireţel, judeţul Iaşi pentru depistarea persoanelor fizice care au achiziţionat arme şi muniţii neletale din Bulgaria, pe care le-au introdus ilegal în România. Au fost efectuate două percheziţii, fiind constatate 5 infracţiuni, două persoane urmând a fi cercetate. Oamenii legii au confiscat două pistoale de autoapărare cu muniţie cu gaze, 117 cartuşe cu muniţie cu gaze şi 21 de articole pirotehnice”, se arată în comunicatul poliţiştilor.
  

 

În urma percheziţiilor a fost depistat un bărbat de 39 ani, din municipiul Paşcani, care deţinea ilegal la domiciliu un pistol de autoapărare, cu muniţie cu gaze. Pe numele acestuia s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de deţinere sau portul de armă neletală din categoria celor supuse autorizării, fără drept.

 

Oamenii legii au depistat şi un tânăr de 26 ani, din comună Sireţel, judeţul Iaşi, care deţinea ilegal la domiciliu un pistol de autoapărare, cu muniţie cu gaze. Pe numele bărbatului s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de deţinere sau portul de armă neletală din categoria celor supuse autorizării, fără drept şi contrabandă calificată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here