Spaima Dobrovăţului. O familie întreagă a fost ridicată de poliţişti pentru că fura tot ce prindea [VIDEO UPDATE]

Jandarmeria şi Poliţia din Iaşi au descins, în această dimineaţă, la Dobrovăţ. Oamenii legii au ridicat o familie a cărei principală preocupare era furtul de animale. Au fost reţinuţi bărbatul, în vârstă de 30 de ani, împreună cu soţia şi fiul lor. 

 

Cei trei sunt consideraţi spaima localităţii, deoarece fură tot ce le pică în mână, de la tigăi, până la animale, biciclete şi motociclete. De altfel, în timpul percheziţiilor, poliţiştii au găsit în locuinţa familiei o motocicletă.

 

Potrivit localnicilor, cei trei sunt şi extrem de agresivi. „Niciun animal nu poţi să îl laşi liber, că ţi-l fură. Pe mine m-au bătut, degeaba. Sunt oameni violenţi”, a spus un vecin.

 

Cei trei suspecţi sunt bănuiţi că, în ultimele trei zile, au furat mai multe animale, printre care şase oi, un mânz şi mai multe găini. 

 

„Cu furturile se ocupă, din asta trăiesc! I-a mai luat poliţia, a doua zi s-au întors înapoi. Unul dintre ei tocmai a ieşit din puşcărie, fusese închis pentru furt”, a declarat Mihai Luca, viceprimarul localităţii Dobrovăţ.

 

Cele trei persoane au fost duse la audieri.

 

{flvremote}http://www.iasitvlife.ro/data/_stiri_video/2013/06_iunie/20/familie-de_hoti-incatusata_A.flv
{/flvremote}

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here