PRIMA JERTFĂ! Un suporter al echipei Petrolul Ploieşti a murit pe loc, după ce căzut din tren

Un suporter al echipei Petrolul Ploieşti a decedat, miercuri după-amiază, după ce a căzut din trenul care transportă spre Bucureşti galeria formaţiei prahovene, pentru meciul din Supercupa României contra Stelei Bucureşti, au declarat, pentru MEDIAFAX, oficiali din Poliţie.

 

Accidentul s-a produs în zona localităţii Crivina din judeţul Prahova, potrivit surselor citate.

 

Conform directorului medical al Serviciului de Ambulanţă Prahova, Mădălin Ipatie, bărbatul a murit din cauza unui traumatism craniocerebral deschis.

 

El a precizat că victima avea 25 de ani şi a căzut din tren într-o zonă greu accesibilă, fiind nevoie ca echipajul medical de la SAJ Prahova să intervină cu o maşină de teren a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă.

 

La locul accidentului se fac cercetări de către echipe de criminalişti de la Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Prahova.

Purtătorul de cuvânt al Clubului Petrolul Ploieşti, Ionuţ Pană, a spus că garnitura feroviară respectivă este închiriată de Asociaţia Lupii Galbeni, care este asociaţia suporterilor echipei de fotbal.

 

Potrivit acestuia, clubul nu are nicio implicare privind acest transport.

 

În trenul care aduce la Bucureşti fanii Petrolului se află şi poliţişti de Transporturi Feroviare.

 

Formaţia Steaua Bucureşti întâlneşte, miercuri, de la ora 20.45, pe Arena Naţională din Bucureşti, echipa Petrolul Ploieşti, în Supercupa României-Timişoreana, aminteşte mediafax.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here