Cauciucu’ s-a umflat când blonda s-a aplecat

Ultima noastră obsesie este o campionă în vârstă de 25 de ani ce vine tocmai de la Bacău. După ce a terminat liceul, tânăra gazela a luat drumul Iașului pentru a studia la Medicina la Umefeu. Cum a ajuns la Iași, Cristina, că așa se numește fabuloasa făptură, a dat lovitura în mediul virtual. S-au bulucit băieții pe conturile de socializare ale fetei. Cum încarcă mândra o fotografie se înroșește cablu’ de la net de la sutele de „laic-uri” și comentarii măgulitoare. Ce-i drept, toate pe merit! Arată Cristina într-un fel de-ți vine să-ți mânănci o mână.

 

Pe Facebook și celelalte rețele de „stalking” creața noastră își zice „Cristina NCA”. Acel „NCA” este terminația numărului de înmatriculare de la mașina bombei sexy. Deci, dacă vedeți în trafic un A4 negru cu acest număr de înmatriculare, vă rugăm să opriți imediat pe acostament sau, în lipsa acestuia, cât mai aproape de marginea drumului sau bordura trotuarului, în sensul de deplasare.

 

Cocalarii cu Golf tunat cu abțibilduri au o vorbă: „Ne plac femeile dar iubim mașinile”. Țeapă virginilor! Cristina nici măcar nu vă place dar se pare că își iubește mașina ca la balamuc. Mai toate pozele mândrei sunt cu autovehiculul din dotare. Sumar îmbrăcată, cu pieptu-i la vedere, unsă cu tot felul de uleiuri, blondina se tolănește pe mașină pentru poze demne de copertă de revistă auto-moto. Poza cu ea în patru labe, cu fesierii la cameră, în timp ce spală o jantă, a provocat un mic scandal în redacție. Colegul nostru, Ionuț Cucmic, n-a mai ieșit din baie după ce a văzut acea poză, iar Eugen Cucmediu a făcut pipilăcă-n pantaloni. S-au luat un pic la trântă, da’ Orlando Cucmare a reușit să îi despartă. Noroc că eu, Eusebiu Cucuriaș, am apucat să ajung la niște birouri vecine unde am rezolvat problema cu vezica și am și printat un A2 cu poza Cristinei pe care o s-o punem la loc de cinste în redacție.

Andrei VILICHE

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here