Traful și cureaua lată, ce șalău eram odată …

Când ai apucat să scapi linguroiul în borcanul cu miere și acesta nu se regenerează e timpul să-ți faci provizii sau să-ncerci culmea religiei –faci pe dracu-n patru, s-ajungi în rai. Dacă e să dăm un model, nea Relu, fost ministru, fost depotat și încă câțiva de fost, taaare ar mai sta la tribună, dar … buba din dosar nu-l lasă.

Întors în biznis după ce s-o lecuit de transformatoare, omul nostru nu stă deoparte de partidul cu săgeată, ci pune osul la cheltuieli, mai dă un sfat sănătos, că deh, sângele apă nu se face și nici mustul rachiu superior. Și ca să aibe intrarea asigurată între sânii partidului, dom Relu are grijă să pună câte-o vorbă pozitivă la șăful cu chitara, astfel încât criticile de la București o iau pe deasupra și prin jurul lui dom Alexe.

Am pune rămășag că un loc pe liste la parlamentare in 20 cu 24 este deja ocupat, singurele condiții fiind ca actuala stare de lucruri să se mențină, dom Alexe să iasă cu unanimitate la un eventual scrutin intern, iar dom Relu să aibe bozonarul obez. Restu? Can-can, frate!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here