POLIŢISTUL PEDOFIL. Un om al legii din Paşcani proteja o reţea de traficanţi de carne vie, beneficiind de serviciile sexuale ale unor minore

Agentul de poliţie Daniel Marian Avarvarei, de 30 de ani, a ajuns, aseară, în arest prevenitv pentru 29 de zile, fiind acuzat de faptul că a avut relaţii sexuale cu o minoră.

 

Alături de el, în celulă, vor sta doi traficanţi de carne vie şi alţi doi agenţi de pază din Roman. Poliţiştii mai au în acest dosar încă un suspect care este dat în urmărire.

 

Potrivit anchetatorilor, faptele de trafic de minori reţinute în sarcina bărbaţilor sunt plasate în perioada octombrie – noiembrie 2012. Atunci, spun procurorii DIICOT, trei minore, cu vârste cuprinse între 14 şi 16 ani, ar fi fost duse de păşcăneni la o pensiune de lângă Roman. Un alt loc în care minorele erau obligate să-şi vândă corpul era o garsonieră din municipiul Paşcani. Una dintre părţile vătămate a reuşit să facă plângere către autorităţi, ulterior oamenii legii interceptând convorbirile telefonice ale traficanţilor de persoane.

Anchetatorii au aflat că, pentru o partidă de sex, clienţii plăteau, de regulă, câte 50 de lei, în timp ce pentru o oră aceştia scoteau din buzunar până la 100 de lei.

 

Unul dintre clienţii fideli ai celor cinci traficanţi era şi poliţistul Daniel Marian Avarvarei. Se suspectează că acesta ar fi făcut sex cu minorele exploatate de mai multe ori, însă, cu toate acestea, în propunerea de arestare preventivă acestuia i s-a reţinut un singur act material.

 

Astfel, pe lângă poliţistul din Paşcani, judecătorii ieşeni au mai dispus arestarea preventivă a lui Vasile Radu, Gheorghe Pascu, Constantin Topiţa şi Radu Crăciun.

Şeful IPJ Iaşi, chestorul Ioan Scripniciuc, a anunţat, astăzi, că împotriva agentului păşcănean a fost dispusă de urgenţă cercetarea prealabilă şi că, în cazul în care acuzaţiile aduse de procurori vor fi dovedite, poliţistul va fi pus la dispoziţie.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here