O nouă încercare. GIGI BECALI CERE JUDECĂTORILOR să beneficieze de un regim de detenţie deschis

Gigi Becali a cerut Judecătoriei Sectorului 5 schimbarea regimului său de detenţie din semideschis în deschis, astfel încât să i se permită să părăsescă penitenciarul pe perioade determinate, solicitarea fiind judecată astăzi.

 

Avocaţii lui Gigi Becali solicită, în cererea de la Judecătoria Sectorului 5, schimbarea regimului de detenţie în care acesta execută pedeapsa la închisoare primită. Dacă instanţa va încuviinţa cererea lui Becali, acesta va avea un regim deschis de detenţie şi va putea ieşi din penitenciar pe perioade determinate, arată mediafax.ro.

 

O cerere similară a fost depusă la instanţă şi de către Dumitru Cioflină, condamnat alături de Gigi Becali în dosarul privind schimbul de terenuri dintre omul de afaceri şi Ministerul Apărării.

 

Gigi Becali a fost adus, marţi dimineaţă, la Judecătoria Sectorului 5, instanţa urmând să analizeze cererea acestuia.

 

În 27 iunie, Tribunalul Bucureşti a decis, după ce a judecat cererea de contopire a pedepselor lui Gigi Becali, să îi aplice acestuia un spor de şase luni de închisoare, finanţatorul FC Steaua având astfel o condamnare de trei ani şi jumătate de detenţie, aminteşte sursa citată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here