Droguri în penitenciar: O femeie a fost surprinsă de gardienii Penitenciarului Iaşi când încerca să introducă droguri într-un pachet de ţigări [VIDEO]

O ieşeanca a încercat să introducă droguri în Penitenciarul Iaşi. Femeia a fost depistata cu un pliculeţ în care se afla o substanţă vegetală de culoare maronie, ascuns într-un pachet de ţigări.

 

Conducerea instituţiei de detenţie a predat-o pe femeie ofiţerilor de la Crima Organizată. Totodată, persoană în cauză şi-a pierdut şi dreptul de a mai vizita pe cineva în stare de detenţie timp de şase luni.

 

Femeia este cercetată de oamenii legii, după ce a încercat să introducă în unitatea de detenţie o substanţă maronie, ascunsă într-un pachet de ţigări. Conducerea Penitenciarului Iaşi a anunţat ofiţerii de la Biroul de Combatere a Criminalităţii Organizate Iaşi, bunurile confiscate fiind predate anchetatorilor, iar femeia şi-a pierdut dreptul de a face vizite în Penitenciar pentru o perioadă de 6 luni.

 

 

De la începutul acestui an şi până în prezent, acesta este al doilea incident înregistrat, ocazie cu care a fost prevenită introducerea în penitenciar a 2 punguţe ce conţineau substanţa vegetală de culoare verde, care au fost ulterior predate Biroului de Combatere a Criminalităţii Organizate Iaşi.

 

{flvremote}http://www.iasitvlife.ro/data/_stiri_video/2013/06_iunie/18/DROGURI in penitenciar_D.flv
{/flvremote}

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here