Nimeni nu ți-a spus asta! Ai folosit tot timpul în mod GREȘIT SERTARUL ARAGAZULUI! Iată de ce….

Uneori devenim atât de obişnuiţi cu anumite obiecte din casă noastră, încât am ajuns credem le-am folosit mereu aşa cum trebuia. vorbim de exemplu despre cuptor. Acest prieten de nădejde a avut mereu un sertăraş sub, însă poţi crezi l-ai folosit greşit până acum?

Când le-am spus prima oară prietenelor, nu le venea creadă. Cum adică nu am folosit aşa cum trebuie? La ce altceva se mai poate folosi? Probabil şi tu, aşa cum au făcut-o şi ele, îl foloseşti pentru a depozita oale sau recipiente pentru gătit. Îţi sună cunoscut aşa-i?

Ei bine, acesta este locul unde trebuie ţinută mâncarea tocmai pregătită, asta pentru a o menţine caldă. Te suprinde acest aspect, nu?

Se pare dacă eşti fericită deţinătoare a acestui tip de cuptor, înseamnă poţi ţine mâncarea caldă pentru mult timp.

Chiar şi restaurantele folosesc acest sertăraş pentru a ţine mâncarea caldă. Nu o găteşte, doar o ţine caldă!
Înainte de a pune mâncarea în sertar, asigurate instrucţiunile de folosire ale cuptorului tău îţi permit asta.

Aşadar, în cazul în care ai un aragaz ce în partea de jos are un sertar, nu mai stă pe gânduri şi scoate ţigăile şi cratitile din el apoi înlocuieşte-le cu mâncarea ta preferată, astfel nu va mai fi nevoie o reîncălzeşti.

Citeşte cu atenţie instrucţiunile de folosire, deoarece cuptoarele de nouă generaţie, conţin un buton care poate chiar regleze temperatura din acel sertar sau controleze umiditatea.

Sursa

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here