Gigi Becali rămâne după gratii: Cererea de eliberare temporară, RESPINSĂ

Tribunalul Bucureşti a respins, miercuri, cererea lui Gigi Becali de întrerupere pentru trei luni a pedepsei de trei ani de închisoare din „Dosarul Terenurilor”. Decizia pentru contopirea pedepselor lui Gigi Becali a fost amânată pentru 27 iunie.

 

Gigi Becali a cerut să fie eliberat pentru trei luni, motivând că vrea să-şi facă ordine în afaceri. Cererea finanţatorului Stelei de întrerupere a pedepsei a fost judecată luni, când instanţa a stabilit că se va pronunţa asupra acesteia miercuri.

 

Tribunalul Bucureşti a respins însă, miercuri, cererea lui Gigi Becali de întrerupere pentru trei luni a pedepsei de trei ani de închisoare din „Dosarul Terenurilor”, urmând să judece şi solicitarea de contopire a acesteia cu cea din „Dosarul Valiza”. Ulterior, instanţa a amânat decizia pentru contopirea pedepselor lui Gigi Becali pentru 27 iunie.

 

Luni, Gigi Becali a spus în faţa instanţei că una dintre fiicele sale împlineşte 18 ani în 7 iulie şi că doreşte foarte mult să participe la majoratul acesteia.

 

Un alt motiv pentru care Becali i-a cerut judecătorului să îl lase liber trei luni este pentru a-şi face ordine în afacerile pe care le are, respectiv la societăţile Arcom Bucureşti, Avicola Iaşi şi Uzina Mecanică Drăgăşani, precum şi la FC Steaua, dar şi să-şi gestioneze împrumuturile personale făcute rudelor şi apropiaţilor. El a precizat că are probleme la societăţile Avicola Iaşi şi UM Drăgăşani.

 

Gigi Becali i-a cerut judecătorului să îl lase în libertate pentru a rezolva pe cât posibil aceste probleme de afaceri, iar angajaţii pe care îi are să poată fi plătiţi în continuare.

 

Gigi Becali a arătat că, în opinia sa, poate fi lăsat trei luni în libertate, pentru că o astfel de situaţie nu ar ar ofensa opinia publică şi nici nu ar crea o stare de pericol social, precizând că a făcut donaţii şi acte de caritate de-a lungul anilor.

 

El a mai arătat că nu putea participa în consiliile de administraţie ale acestor societăţi pe care le deţine pentru că ar fi fost acuzat de conflict de interese, dată fiind calitatea sa de europarlamentar şi, ulterior, de deputat.

 

Gigi Becali s-a plâns că statul român a fost rău cu el şi că tot ce îşi mai doreşte acum este să-şi facă ordine în afaceri, după care să se întoarcă în penitenciar şi să execute pedeapsa. Mai mult pe realitatea.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here