Florin Prunea are de încasat peste 100.000 de euro de la FRF. Judecătorii l-au achitat în Dosarul „Mită în arbitraj”

După mai bine de patru ani de când a intrat pe linia justiţiei, „Dosarul Mită în arbitraj” a trecut de prima instanţă. Tribunalul Prahova a dat ieri primul verdict: Cornel Penescu, patronul echipei FC Argeş – 4 ani cu executare (dare de mită), Gheorghe Constantin „Vâlcea”, fost şef al Comisiei Centrale de Arbitri – 3 ani cu executare (luare de mită), Marcel Lică, observator federal, Sorin Corpodean, Aurelian Bogaciu, Sorin Caia, Cristian Lucian Dan, arbitri divizionari – 3 ani cu suspendare (luare de mită), Florin Prunea şi Marcel Savaniu – achitaţi.

Decizia nu este definitivă, mai existând două căi de atac, apelul şi recursul. Penescu se află deja după gratii, el fiind condamnat trei ani într-un alt dosar de dare de mită.

Vestea de ieri l-a bucurat cel mai mult pe Prunea. În 2009, când s-a declanşat cazul, el a fost suspendat din funcţia de director de relaţii internaţionale al FRF.

„Mi s-a făcut dreptate. Am spus de atunci că sunt nevinovat, dar am avut parte numai de calomnii şi jigniri. Eu nu aveam ce să caut în acest dosar, dar unii au încercat din toate puterile să mă lege de arbitraj. Voi aştepta ca decizia să rămână definitivă şi îmi voi cere drepturile. Federaţia trebuie să-mi plătească salariile din momentul suspendării”, a declarat Prunea pentru ProSport.

 

La un salariu de 2.000 de euro pe lună, Prunea are de încasat până acum peste 100.000 de euro!

 

 

(Sursa: prosport.ro)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here