Firul scurt : sondăjeala primarului Chirica, majusculeala senatorului Lungu, abălăşeala entelectuală şi brînza rectorului Caşcaval

* În principala gazetă de perete a primarului pitic Chirica a fost trompeţit recent un presupus sondaj de opinie, în care edilul zis Peni (-bil ) Hill îi bătea cică zdrobitor la procent e pe toţi dujmanii politici ( de toate culorile ), care ar muri instantaneu de ciudă, că n-au valuarea lui.

Şi redacţia noastră a făcut un sondaj de opinie instantaneu, în care tot primarul Chiri’ e lider detaşat. La urări de DNA şi puşcărie uşoară.

 

* Senatorul USR Dan Lungu îşi continuă epopeea de auto-glorificare, prin comunicate majusculoase în care se prezintă drept ” Senatorul „, cu literă mare.

Că ‘mnealui se pregăteşte de auto-sanctificare gramaticală, ori că are în suptordine un slujbaş lingău, rămas la obiceiurile din vremea Tovarăşului Ceauşescu, asta rămîne de lămurit între ei, Salvatorii Romîniei. Sau, eventual, între marele Senator şi agramata lui Slugă Servilă.

 

* Polobocul traseist & Pro Romînist Bogdan Abălaşi ( ex-PSD, PC, ALDE & PLM ) a povestit recent cum s-a întîlnit el cu nişte ” mulţi prieteni, intelectuali de stînga „. Ştiind că numitul politruc a intrat în politică-ca ţuţăr al celebrului mediocru & agramat Ion Solcanu, autorul unor ziceri de tipul ” elevi iminenţi „, e clar : la întîlnire a participat şi laure atul Premiului NordBell, bulibaşa Gagarin Stănescu.

 

* Rectorul Politehnicii ieşene, sibianul Caşcaval, s-a băgat şi el în zeamă, după ce concetăţeanul lui, prezidentul Klaunis Joianis, a biruit în vechea şi epopeica luptă de doborîre a guvernului pesedist. Contează mai puţin mugetările caşcavalice. Principalul e că ele aduc aminte de bancul cu astronauţii americani, care au ajuns pe lună şi au găsit acolo un cioban din Sibiu.

” Cu ce ai ajuns aici ? „, întreabă sideraţi cosmonauţii. ” Cu brînză „, răspunde concitadinul rectorulului Caşcaval.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here