Finanţatorul Clubului de Fotbal Jiul Petroşani, cercetat de procurori. El este bănuit de EVAZIUNE FISCALĂ

Procuorii au descins, marţi dimineaţă, la Clubul Sportiv Jiul Petroşani, unde fac percheziţii în biroul finanţatorului echipei de fotbal, Alin Simota, în prezenţa acestuia.
 

Alin Simota este consilier local PNL la Petroşani, iar în mandatul 2008-2012 a fost consilier judeţean la Hunedoara.

 

Simota, care este unul dintre cei mai cunoscuţi oameni de afaceri din judeţ, a dezvoltat afaceri atât în domeniul construcţiilor, cât şi în domeniul energetic, câştigând mai multe licitaţii organizate de Consiliul Judeţean, în perioada în care a fost consilier judeţean.

 

De asemenea, Simota este finanţatorul echipei de fotbal Jiul Petroşani, care în pauza competiţională de iarnă a fost retrasă din Liga a treia din cauza datoriilor. Totodată, echipa a doua a clubului, care evolua în liga a patra de fotbal, nu a mai fost programată la meciuri începând cu luna aprilie.

 

Alin Simota, care a controlat de-a lungul timpului mai multe societăţi comerciale, unele dintre ele intrând în insolvenţă, s-a aflat de mai multe ori în atenţia anchetatorilor pentru evaziune fiscală, stopaj la sursă şi emitere de file cec fără acoperire, afirmă Mediafax.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here