Daţi-i o pastilă lui Sapdaru. Sau un şut în contur

 

Ion Sapdaru-Sapojnik – balşoiul actor, regizor & ghiolban al Teatrului Naţional din Iaşi – are în palmares o lungă listă de mîrlănii agresive, deversate senin în public, cu dezinvoltura unui moş senil, în pamperşi mentali. Că doar artiştii ăia meseriaşi se pot scăpa în public şi cu grosul, şi cu subţirele, şi cu restul secreţiilor mentale.

Păi, nu  .. ? Ce pendula calului, ori sîntem hartişti, mînca-ţ-aş, ori o ardem ca fraierii, să moară mama lu’ Matei Millogu’ …

Ultimul jet de secreţii mentale sapdaristo-birjăreşti, cu iz patologic, l-a avut drept ţintă pe şeful CJ, Maricel Popa. Acu’, nu că pesedistul-şef n-ar merita făcut de comandă ( l-am dat şi pe-aici prin smoală & pene, nu o dată ). Da’ parcă deversarea sapdaristă aduce oleacă a zghierăt di beţivan idiotizat de vodca făcută din pufoaică de Tiraspol : ” Cred că cea mai bună investiţie ( aş investi în asta ) e să-l împuşti pe Maricel cît mai repede, sau cel puţin să-i f. un şut în cur să dispară din peisajul ăsta aerian ! „.

Daţi-i, bre, o pastilă de pîntecăraie mentală lu’ domnu’ maiextru’ nulii. Sau un şut fotbalistic în conturu’ lui sovietoid, că alde el numa’ aşa se trezesc din beţia lor de mahala mujîcească. Paşol la trezilkă, tavarişci’ artist nesciastnîi ! Bîstro, bîstro, cît nu vin pompierii, să te spele cu tulumba.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here