Salubris lansează brandul propriu de brad de Crăciun : ” Gunoi cu noi „

Cu ocazia Crăciunului 2019, firma de salubritate a primăriei lui Chirica a lansat un model inedit de brad, împodoghit într-o manieră artistică specială, made by Salubris, pentru a celebra în mod neconvenţional sărbătoarea naşterii pruncului Isus.

Lansarea a avut loc acum cîteva zile, la ïnceputul săptămînii, iar poza alăturată vă prezintă un astfel de brad de Crăciun by Salubris, aflat în cartierul Tătăraşi, în zona Doi Băieţi, lîngă cea mai nouă dintre ” clădirile Cheşcu „, adică la doi paşi de una dintre bazele de colectare ale firmei de salubritate a primăriei.

Criticii de brad crăciunez au remarcat, cu ocazia lansării, viziunea postmodernă 3.0 a instalaţiei artistice concepute & prezentate de artiştii salubricişti, cromatica vie, precum şi ingeniozitatea evidentă în abordarea unei teme mult prea banalizate de schemele perimate şi conservatoare, prezente în majoritatea cazurilor.

De asemenea, a fost remarcată impresia puternică generată de culoarea albastră, masivă, a tomberonului, care sugerează prezenţa cerului şi a stelei care i-a condus pe cei trei magi la pruncul Isus. La fel, deşeurile din tomberon amintesc de grajdul naşterii minunate, care avea tot condiţii precare de igienă, din cauza reziduurilor generate de animalele biblice aferente.

Felicitări, Salubris, pentru intrarea în forţă pe piaţa artei creştine contemporane ! Merdy Scrismixt !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here