Cristi Tănase, prins drogat la volan

Miercuri seară, fostul fotbalist Cristi Tănase a fost oprit de polițiștii din Pitești pentru un control de rutină, iar rezultatele au indicat faptul că acesta conducea sub influența substanțelor stupefiante.

Inițial oprit pentru un control obișnuit la marginea orașului, comportamentul suspect al lui Tănase a atras atenția autorităților. După ce testul cu etilotestul a indicat că nu consumase alcool, a urmat un test cu aparatul drugtest, care a ieșit pozitiv la o substanță stupefiantă. Fotbalistul a fost transportat la spital pentru recoltarea de sânge, pentru a stabili tipul exact de drog consumat.

Fostul sportiv a fost ulterior dus la audieri, iar permisul său de conducere a fost suspendat pe durata cercetărilor. Împotriva lui a fost întocmit dosar penal pentru conducere sub influența substanțelor interzise.

Nu este prima dată când Cristi Tănase se confruntă cu astfel de probleme legate de conducerea sub influența substanțelor. În iunie 2010, acesta și-a pierdut permisul după ce a fost prins conducând sub influența alcoolului.

Cristi Tănase și-a început cariera la FC Argeș și a jucat pentru mai multe echipe, inclusiv FCSB, iar în cariera sa s-a transferat și în China și Turcia. S-a retras din activitate în iulie 2022.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here