Consilierul județean Adrian Acostoaiei este noul președinte al ATOP Iaşi!

  • Adrian Acostoaiei este noul președinte al ATOP Iaşi.

Autoritatea Teritorială de Ordine Publică (ATOP) Iași are un nou președinte. În această funcție a fost ales, cu unanimitate de voturi, consilierul județean Adrian Acostoaiei. „Împreună cu ceilalți membri, cu reprezentanții instituțiilor de ordine publică și ai societății civile, vreau să transformăm ATOP într-o structură care să promoveze, în mod real, interesele comunităţii pentru a asigura un climat de siguranţă şi securitate publică”, a declarat Adrian Acostoaiei.

 

În aceeași ședință a fost stabilită și componența celor trei comisii ale ATOP Iași: Comisia de coordonare, situații de urgență și pentru petiții; Comisia de planificare, stabilire și evaluare a indicatorilor de performanță minimali și Comisia pentru probleme sociale, standarde profesionale, consultanță și drepturile omului.

 

Autoritatea Teritorială de Ordine Publică este un organism independent, cu rol consultativ, care se constituie și funcționează conform legii, pe lângă fiecare consiliu județean, în scopul asigurării bunei desfășurări și sporirii eficienței serviciului polițienesc din unitatea administrativ-teritorială în care funcționează. ATOP girează, prin activitatea sa, reprezentarea și promovarea intereselor comunității în scopul asigurării unui climat de siguranță și securitate publică.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here