Câți bani au primit Laura Giurcanu și Sânziana Negru, pentru că au câștigat America Express 2023

Sezonul 6 al emisiunii „America Express – Drumul Soarelui” și-a desemnat câștigătorii într-o finală plină de emoții și aventuri desfășurată în Columbia, Ecuador și Argentina. Printre echipele luptând pentru marele premiu de 30.000 de euro s-au numărat Alexia Eram și fratele ei, Aris, și Sânziana Negru și Laura Giurcanu.

Finala, difuzată pe 27 decembrie 2023, în Buenos Aires, Argentina, a adus provocări uriașe pentru concurenți, iar tensiunea a crescut odată cu apropierea momentului decisiv.

”Sunt foarte bucuroasă și emoționată să vă am în fața ochilor, aici în Buenos Aires! Am rămas cu două perechi și sper că sunteți conștienți ce înseamnă asta. Sunt sigură că pentru voi înseamnă enorm să fiți aici și cred că v-ați îndeplinit un vis. Oricare ar fi rezultatul acestei zile, nu are cum să strice farmecul visului construit până acum”, a fost discursul Irinei Fodor.

”Momentul ăsta o să-l iau cu mine toată viața mea. Deci n-am simțit așa ceva în viața mea! Era ireal! Mă uitam în jurul meu și nu înțelegeam. Sânziana era la fel de confuză ca mine”, a mărturisit Laura Giurcanu.

Câștigul celor două vedete a fost de 30.000 de euro, adică 15.000 de euro pentru fiecare. Speculațiile din presa mondenă indică însă că ar fi primit și sume suplimentare pentru fiecare etapă parcursă, aducându-le câștigul total la 35.000 de euro fiecare. Astfel, Sânziana Negru și Laura Giurcanu au devenit câștigătoarele indiscutabile ale celui de-al șaselea sezon al emisiunii „America Express – Drumul Soarelui”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here