Costel Alexe lansează noua siglă a PNL Iași

Bă’eatu’ ăla care e demult pe blat cu piticul primărez ex-pesedist Chirica, și se dă ministru al mediului…ălaa, cum îi zice … cu față de contabil la primăria Țibănești … șef la PNL Iași … așaaa, Costel Alexe, daa … ei, se pare că bă’eatu’ ăsta e gata să lanseze noua siglă a filialei liberale ieșene. Mai e’zact, colecția electorală all seasons, sau cum s’ mai dzîșe.

După cum puteți vedea în imaginea alăturată, sigla e obținută printr-o dublă încrucișare. Mai întîi, între brandul sportiv Lacoste si numele lu” Costel-ministrul-minciune, în semn de respect pentru țara-soră de geantă latină, precum și ca ilustrare a hambiției sportive a lu’ Costel .

A doua încrucișare e între crocodilul din sigla Lacoste și porcul care și-a donat șoricul pentru obrazul ministrului liberal. Acest hibrid zoiologic simbolizează atît foamea maximă din gîtul & stomacul ministrului Costel, cît și horpăiala nesimțită cu care se înghesuie la troaca bugetului de stat, direct sau prin alți membri ai turmei de croco-godaci.

Sub această siglă hibridă va fi plasată o firmă explicativă, ca să fie clar pentru toți fraierii despre ce e vorba : ” Crocodilărie porcească bahluieză de curte, cu specific mistrețesc „. Iar un pic mai jos, noua deviză liberală : ”  Prin boi înșivă ! „.

Noua siglă costel-alexistă a primit avizul favorabil al marii modiste liberale Aspirina Scroter, care a declarat pentru Fîș-on TV că hibridul costelez este cea mai mare revoluție în brănduială de la acvila bucefală încoace. De asemenea, celebra fîșonistă a precizat că l-a contactat pe compozitorul Horia Morcovlescu, pentru a scrie un imn adecvat noii sigle, pe versuri de Horia Zilieru – ” Te slăvim, costel hibrid, / Ești lanternă în partid / Și îl sparii pi Covid „.

Detalii suplimentare – în viitoarele ediții ale emisiunii ” TeleEnciclopedia „, rubrica ” Mutanți la marmacie „.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here