Contrabandişti prinşi cu ţigările în sac. Poliţiştii ieşeni au confiscat zeci de mii de ţigări şi au întocmit două dosare penale

Poliţiştii ieşeni l-au prins, ieri, în flagrant pe M. Costel, de 30 ani, din comună Comarna, judeţul Iaşi, în timp ce transporta pe o stradă din municipiul Iaşi ţigarete ce provin din Republica Moldova, în valoare de 1.200 lei. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de contrabandă, ţigaretele fiind ridicate în vederea confiscării.

 

Tot ieri, la ora 19.30, poliţiştii au oprit în trafic un autoturism care circula pe DJ 249A, în localitatea Holboca, ce era condus de C. Ioan, de 68 ani, din municipiul Iaşi, în autoturism fiind şi pasagerul B. Octavian, de 58 ani, din municipiul Iaşi.

 

Cu ocazia controlului efectuat în habitaclul autoturismului, cât şi în portbagaj, au fost găsite în genţi din material textil un număr de 86.800 ţigarete de provenienţă din Republica Moldova, în valoare de aproximativ 48.000 lei. Ţigaretele urmau a fi comercializate în pieţele de pe raza municipiului Iaşi.

În cauză s-au întocmit acte premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă. S-a dispus confiscarea ţigaretelor găsite iar autoturismul a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here