Cîtea și cu Libelulă / Fac din PSD pendulă

Vasile Cîtea e, dacă ați uitat, boxerul cu mustață și firmă de pază, ieșit din pălăria politică a mediocrului cu cioc Solcanu și ajuns, printre altele, deputat pesedist. La cîți pumni a luat peste față, în ring, vorbește destul de coerent, adesea chiar mai bine ca primarul de categoria ” muscă ” Chirica.

Tudor Ciuhodaru e michimausul celebru cu chelie și stetoscop, ieșit din încrucișarea unei guri permanent trăncănitoare cu credulitatea fraierilor care cred că un doctor e obligatoriu om serios. Europarlamentar pesedist, michimausul. Zis ” Libelulă, jumate cap, juma’ pendulă „.

Poza alăturată ar putea fi un afiș perfect de campanie electorală pentru candidatul PSD la funcția de primar al Iașului. Sau pseudo-candidat. Sau blato-candidat. Îhî, de doctoru’ Ciuho’ e vorba.

Boxerul îi face masaj la urechi doctorului, ca să nu i se lungească prea tare, ca la iepurii altoiți. Sau ca-candidaților de carton, puși în vitrină doar ca să nu încurce blatul pesedist cu liberalul corcit Chirica.

Mai rămîne doar ca în locul ălor trei trandafiri pesediști să fie pusă o tufă de leuștean, ca să semene sigla partidului cu realitatea de la Iași. Că doar leii de 500 și leuștenii mai mici îs la putere în filiala bahluieză. Cu garnitură de portofele și moț de stetoscop moale.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here