Chirică, fentă mică

Haoleu ! Mare nasolie, mare, în vechea poveste de dragoste electorală & șmenărească dintre primarul pitic Chirica și marea gaură  neagră cu aromă de fotbal, poreclită Poli Iași.

După ce mercenarii din dealu’ Copoulu’ au dat cu oiștea în gard de citeva ori, iar pe la club a inceput să duhnească nasol, a retrogradare rușinoasă, piticul primărez Chirica s-a rățoit cu bulbuci înspre gașca fotbaliatoare, în plină ședință a papagalilor care conduc tîrgul.

Că primăria bagă degeaba o grămadă de bani, că la club îs moșnegi inutili prin birouri, că ăia de la marketing îs ca niște cvasi-bovine încălțate etc . Adică exact ce zic / scriu, de mai mulți ani, oamenii cu oleacă de minte și obraz.

Păi, bine, măi pendulă bleagă și chiricoasă, abia acu’ vezi rahatul scump de sub nasu’ tău ? Pîn-acu’ unde-ai fost, bibicule ? N-ai fost vice-primar vreo patru ani, primar vreo cinci ani, cu aceeași mangleală nesimțită la club, din banii ieșenilor ?

Aaa, acuma vin alegerile, și mizeria scumpă aduce putoarea în ograda ta electorală … Abia acum vezi moșnegii slugarnici, fripturiști și cleioși, de-alde semi-mumia Leonid Antohi ( la.pachet cu antohele moștenitor ) ? Abia acum îți sar în ochi lipitorile grase, cu lefuri babane, care căpușează banii publici de la club ?

Lua-te-ar la unșpe metri procurorii, vuvuzea nesimțită ce ești … Cu cartonaș roșu și cantonament prelungit în Copou. Nu la stadion , da’ pe-aproape, cu echipament în dungi și prime de meci pe bază de vorbitor suplimentar cu admiratoarele.

Hai, arbitrii !

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here