Captură a polițiștilor de frontieră ieșeni!

Agenții din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Sculeni au descoperit, ascunse și nedeclarate, 6.000 de țigări, pe care un bărbat voia să le introducă ilegal în România, ascunse sub bancheta din față a autovehiculului.

Pe 2 iulie, in jurul orei 11.30, s-a prezentat in Punctul de Trecere a Frontierei Sculeni, pentru efectuarea formalitatilor necesare trecerii frontierei, pe sensul de intrare in tara, cetateanul roman Nicolai T., conducand un autovehicul marca Volkswagen, inmatriculat in Republica Moldova.

Politistii de frontiera au solicitat inspectorilor vamali efectuarea unui control amanuntit asupra mijlocului de transport.

In urma controlului efectuat, echipa de control a descoperit, ascunse si nedeclarate, sub bancheta din fata a autovehiculului, cantitatea de 6.000 tigarete, marca Winston, cu timbru de acciza Republica Moldova.

„Potrivit prevederilor legale, a fost luata masura retinerii tigaretelor in vederea confiscarii, iar barbatul a fost sanctionat contraventional cu amenda in valoare de 10.000 lei”, a precizat pentru 7EST Denis Lazăr, purtatorul de cuvant al Politiei de Frontiera Iași.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here