Barbatul care a declansat „scandalul politistului injunghiat”, prins si arestat. Marturia lui „Schelet” poate rasturna dosarul

Constantin Grigoriu, zis „Schelet”, ar fi fugit imediat dupa declansarea scandalului in Franta, dar s-a intors in urma cu cateva zile in Iasi, fiind ridicat de politisti la scurt timp

Barbatul care a declansat scandalul in urma caruia un politist a fost injunghiat a fost prins zilele trecute si arestat de catre oamenii legii. Constantin Grigoriu ar fi fugit imediat dupa declansarea scandalului in Franta, dar s-a intors in urma cu cateva zile in Iasi, fiind ridicat de politisti la scurt timp. Grigoriu, cunoscut si dupa porecla de „Schelet”, este persoana de la care a pornit scandalul dintre politistul Iulian Dumitras  si Radu Talaba dintr-un club din centrul orasului. Recent, Talaba a fost trimis in judecata de procurori pentru tentativa de omor, chiar daca persoana care a declansat scandalul nu fusese audiata de catre anchetatori.

Fugarul „Schelet” ar fi putut schimba cursul anchetei

Intreaga ancheta, finalizata cu trimiterea in judecata a lui Radu Talaba, a fost realizata in absenta lui Constantin Grigoriu cel indicat ca fiind initiatorul scandalului din club. Conform celor prezenti la momentul declansarii scandalului, cel poreclit „Schelet” l-a lovit pe politistul Iulian Dumitras in club, dupa care disputa a continuat afara, unde s-ar fi implicat si Radu Talaba. Ulterior, cei implicati in altercatie au parasit clubul, dar s-au intalnit in fata Spitalului de Urgente Sf. Spiridon, unde a avut loc cea de a doua bataie, de pe urma careia Talaba s-a ales cu acuzatia de tentativa de omor.

Ridicat si arestat

Informatiile primite de reporterii 7Est arata ca „Schelet” ar fi fost ridicat la inceputul acestei saptamani de catre politisti, la scurt timp dupa ce acesta ar fi revenit in tara. Acesta a fost retinut si ulterior arestat de catre magistratii de la Judecatoria Iasi, fiind acuzat de „lovire si alte violente”.

Constantin Grigoriu mai este judecat intr-un alt dosar pentru trafic de droguri. De altfel, acesta a primit deja o condamnare la ani grei de puscarie, sentinta nefiind una definitiva.

Avand in vedere faptul ca Radu Talaba a fost deja trimis in judecata, declaratiile lui Constantin „Schelet” Grigoriu ar putea schimba cursul dosarului doar in faza de judecata.

Tudor LEAHU

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here