Ramona de la „Atitudine” e buna cu certitudine

Saptamana aceasta o admiram pe Ramona Elena Cervenciuc.

Cred ca cei mai multi dintre voi o stiti pe frumoasa Ramona pentru ca este un fel de celebritate pe la noi prin targ. Cand spun „celebritate” nu ma refer la faptul ca e toata ziulica la club sau pozandu-si cafeaua si shawarma pe la Palas, ci la faptul ca este implicata in tot felul de proiecte. S-ar putea sa o stiti din mediul virtual, pentru ca este bloggerita/vloggerita de moda, poate ati auzit-o vorbind la vreo conferinta, pentru ca face parte dintr-o agentie de consultanta in educatie sau poate ati achizitionat vreun vesmant de la magazinul ei, Costume cu ATITUDINE. De altfel, CV-ul Ramonei e mai lung decat factura la E.ON, plin de voluntariate, licente, masterate si doctorate.

Sexy-antreprenoarea noastra atunci cand nu da sfaturi despre tendintele din moda, ne invata ce si cum sa papam astfel incat sa nu murim de infarct la 34 de ani si sa ne stea bine si hainutele. Mai spune ca iubeste dulciurile si se orienteaza spre cele raw-vegane. Shawarma de pepene si placinta de ghiocei sa fie! La pachet!

Una peste alta noua ne place Cervenciuc, iar daca vrei ca atunci cand iesi la mall sa-ti asortezi tinuta cu dieta, o poti cauta pe Ramonica pe blogul ei www.ramonacervenciuc.ro .

Andrei VILICHE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here