Adrian Năstase a dat în judecată Inspectoratul de Stat în Construcţii

foto: libertatea

Adrian Năstase a dat în judecată Inspectoratul de Stat în Construcţii, instituţia căreia i-a plătit 760.000 de euro prejudiciu în dosarul său de corupţie, pentru că i-ar fi lezat imaginea publică.

Fostul premier Adrian Năstase, eliberat condiţionat din închisoare în urma sentinţei din dosarul „Trofeul Calităţii” a dat în judecată Inspectoratul de Stat în Construcţie (ISC), parte vătămată în acel dosar, şi căruia Năstase i-a plătit 760.000 de euro daune, pe motiv că instituţia i-a stricat imaginea publică. ISC-ul a fost în mijlocul a doua scandaluri legate de dosarul „Trofeul Calităţii” – prima dată când, în urmă cu un an, şeful de atunci Constantin Grajdan a retras insitutia ca parte civilă din dosar, iar apoi la începutul acestui an când abia la peste şase luni de la condamnarea lui Năstase a început recuperarea prejudiciului.

Adrian Năstase a dat în judecată Inspectoratul de stat în Construcţii pentru apărarea drepturilor nepatrimoniale, mai exact pentru că instituţia i-ar fi lezat imaginea publică. Mai mult pe hotnews.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here