28 de ani de închisoare pentru Danezu! După ce a nenorocit pe viață un polițist, interlopul din clanul Ghenosu a omorât un deținut

Daniel Uță, zis Danezu, interlopul care în 2010 l-a lovit cu o sticlă în cap pe agentul Codruţ Oprea, poliţist al IPJ Dâmboviţa, a fost condamnat din nou pentruomor. De această dată, pedeapsa a fost una record!

 

Danezu a fost condamnat la 12 ani de închisoare după ce i-a distrus viața unui tânăr polițist. După atacul din 2010, Codruț Oprea a rămas cu sechele grave, este imobilizat și nu este conștient.

 

Ajuns însă după gratii, Danezu nu s-a liniștit, ci a agresat un alt deţinut al Penitenciarului Mărgineni, unde este încarcerat, care, ulterior, a murit.

 

Ca urmare, magistrații Tribunalului Dâmbovița l-au condamnat pe Uță la 23 de ani și 2175 de zile de închisoare, adica aproximativ 28 de ani, cumulând pedeapsa pentru omor de 23 de ani cu restul de executat din alte condamnări.

 

Interlopul trebuie să plătească familiei deținutului mort și daune morale de 55.000 de lei, plus cheltuielile de judecată. Decizia nu este definitivă.

 

(Sursa: libertatea.ro)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here