12.780 ţigarete de contrabandă şi o maşină, reţinute de inspectorii vamali de la Sculeni

În ziua de 25 iunie 2013, inspectorii vamali din cadrul Biroului Vamal Sculeni, unitate subordonată Direcţiei Regionale pentru Accize şi Operaţiuni Vamale Iaşi, în colaborare cu poliţiştii de frontieră, au reţinut în vederea confiscării 12 780 ţigarete de contrabandă şi un autoturism. Autoritatea vamală a sancţionat şoferul cu amendă contravenţională de 10.000lei.

           

Tot astăzi, s-a prezentat pentru control vamal la Biroului Vamal Sculeni un autoturism marca Volkswagen CADDY, înmatriculat în Republica Moldova, condus de un cetăţean moldovean.

 

La controlul amănunţit, inspectorii vamali au descoperit ascunse şi nedeclarate 12.780 ţigarete PLUGARUL. Ţigările se aflau în lonjeroane într-un locaş special amenajat prevăzut cu capac, sudat şi vopsit.

 

Autoritatea vamală a procedat la reţinerea în vederea confiscării a întregii cantităţi de ţigări şi a mijlocului de transport deoarece avea modificări structurale în vederea introducerii frauduloase pe teritoriul României a ţigărilor de contrabandă. Şoferul a fost sancţionat cu amendă contravenţională în valoare de 10.000lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here