Vila fostului manager de la Institutul Socola, Gabriel Oprișanu, călcată de mascați! A fost implicat în dosarul angajărilor ilegale de la Spitalul Județean Botoșani

Fostul manager al Institutului de Psihiatrie Socola, Gabriel Oprișanu, apare în dosarul angajărilor ilegale de la Spitalul Județean Botoșani, anchetă derulată de procurorii anticorupție. Anchetatorii au efectuat în această dimineață percheziții domiciliare si la vila din Bucium a fostului manager de la ”Socola”.

Perchezițiile de la Botoșani au acoperit locații precum Spitalul Mavromati, sediul Consiliului Județean Botoșani, primăria Săveni și sediul PSD Botoșani, vizând presupuse nereguli în concursuri de angajare la spitale, unde se susține că au avut loc fraude în procesul de selecție, iar sumele de șpagă vehiculate variază între 2.000 și 15.000 de euro pe post.

Procurorii Direcției Naționale Anticorupție (DNA) au desfășurat miercuri dimineață ample percheziții la Spitalul Județean de Urgență din Botoșani, într-un dosar ce vizează presupuse infracțiuni de corupție comise în perioada 2018-2023.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here